Verwarming

Wilt u verwarming laten aanleggen in uw woning of bedrijfspand? Is uw oude cv ketel aan vervanging toe of wilt u onderhoud voor uw cv ketel?
Dan bent u bij Jack Coolen installatietechniek B.V. aan het goede adres. Wij leveren en installeren onder andere energiezuinige warmtesystemen zoals HR-ketels, warmtepompen, WTW-systemen. Ook voor bijvoorbeeld wandverwarming kunt u bij ons terecht.
Bovendien zijn wij ATAG SELEKT dealer in de regio de Kempen.

CV ketels
ATAG cv ketels zijn energiezuinig en hebben een hoog rendement.
Het hart van deze cv ketels, de RVS warmtewisselaar, zorgt hiervoor. Het resultaat: een langere levensduur van uw ketel, minder onderhoud en kosten besparing. De consumentenbond testen de ketels diverse keren als beste.

Zonne-energie
Wilt u uw woning of bedrijfspand optimaal verwarmen en tegelijkertijd besparen op uw energierekening?
Dat kan door gebruik temaken van ATAG zonne-energie systeem. Met zonnepanelen van ATAG gebruikt u gratis zonne-energie voor t verwarmen van het water van uw centrale verwarming en douche.

Radiatoren
Bent u op zoek naar een nieuwe radiator of bijvoorbeeld een design radiator voor in uw badkamer, keuken of woonkamer? Of zijn uw radiatorkranen aan vervanging toe?
Wij adviseren u graag en installeren deze vakkundig voor u.
Wij werken onder andere met VASCO/ THERMIC en RADSON radiatoren en HEIMEIER thermostaatknoppen en afsluiters.

Vloerverwarming
Zoekt u een andere manier van verwarmen dan is vloerverwarming het alternatief. Vloerverwarming is erg comfortabel en zorgt voor een prettige en gelijkmatige verdeling van de warmte.
Vloerverwarming is het meest toepasbaar onder een tegelvloer maar tegenwoordig kan het ook onder houten vloeren worden toegepast.
Maar ook wandverwarming wordt steeds vaker een item.
Wij verzorgen de complete vloerverwarming en wandverwarming, de aanleg van slangen toten met de unit. Kortom bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van verwarming.