Over ons

Jack Coolen Installatietechniek BV in Reusel (Noord-Brabant) is specialist op het gebied van onder andere sanitair, riolering, cv-installaties, centrale verwarming, zonne-energie, warmtepompen, ventilatie, zinkwerken en dakbedekking.

Het loodgieters- en installatiebedrijf richt zich op de particuliere markt en bedrijven.
De onderneming is actief voor klanten in Reusel en de wijde omgeving. Zo is Coolen ook actief in bijvoorbeeld Eindhoven, Tilburg en Valkenswaard.

Jack Coolen startte het bedrijf in 2001 in een kantoor aan huis. Het team groeide in de loop der jaren uit van twee tot zes mensen. Hierdoor was in 2010 een verhuizing naar een groter pand aan Lange Voren 31 in Reusel noodzakelijk. Dit bedrijfsgebouw is gevestigd op het gelijknamige industrieterrein. Het pand bestaat onder andere uit een magazijn, werkplaats en showroom. Hier geven Jack en zijn vrouw Lia uitgebreide informatie over de vele mogelijkheden. En is zij de dagelijkse ondersteuner op administratief gebied.

Kwaliteit

Jack Coolen Installatietechniek BV staat garant voor kwaliteit. Naast het ontwerpen, verkopen en installeren en onderhouden van gas- en watertechnische installaties en sanitair zijn wij gespecialiseerd in duurzame energie.
De onderneming kan aan vrijwel alle vragen voldoen, dankzij de kundigheid van de monteurs en een goede samenwerking met stukadoors, tegelzetters, elektriciens en timmerwerkers. Alle werkzaamheden worden ‘onder één dak’ uitgevoerd, zodat niemand voor onaangename verrassingen komt te staan. Daarnaast werkt het team van Jack Coolen Installatietechniek BV flexibel en klantgericht. Bij een storing kunnen de monteurs snel ter plaatsen zijn.